Okulumuzda

Okulumuzda "Oyunlarla Matematik / Mathematıcs Wıth Games " eTwinning Projesi Başladı.

ZONGULDAK – Okulumuz  Müdür Yetkili Öğretmeni Cengiz BAYSAL'ıl ortağı olduğu "Oyunlarla Matematik Mathematıcs Wıth Games " eTwinning Projesi projesi çalışmalarına başladı.

03.10.2021 256

ZONGULDAK – Okulumuz  Müdür Yetkili Öğretmeni Cengiz BAYSAL'ıl ortağı olduğu "Oyunlarla Matematik / Mathematıcs Wıth Games " eTwinning Projesi projesi çalışmalarına başladı.Projemiz Türkiye'den 10 Azerbeycan'dan 7 okulun katılımıyla yürütülmektedir.

Projemiz Öğrencilerimize ;Analitik düşünme becerisi, dört işlemi oyunla öğretme,müfredat kazanımları doğrultusunda web2 araçları ile oyun hazırlama, oynama. matematik turnuvaları düzenleme, problem çözme becerilerini geliştirebilme, temel matematik kavramları ile hikayeler,şiirler,şarkılar oluşturularak.Farklı ülkelerdeki matematik dersi kazanımları ve etkinlikleri karşılaştırılıp,akran gruplar ile ülkeler arası matematik dostluk okyanusunu sağlamayı amaçlamaktadır.